SAUBERMACHER - Obvestilo uporabnikom

ODPIRALNI ČAS ZBIRNEGA CENTRA

Od 4.5.2020 zbirni center Lenart spet obratuje po normalnem poletnem delovnem času.

ZBIRNI CENTER LENART: Sp. Porčič 4/a, 2230 Lenart

Od pon. do pet. med 8:00 in 17:00 uro in vsako soboto med 8:00 in 12:00 uro.

Ob praznikih in dela prostih dnevih je zbirni center zaprt.

Ob oddaji odpadkov v zbirnem centru vas prosimo, da upoštevate navodila pristojnih institucij v povezavi z epidemijo COVID-19 predvsem glede zaščitne opreme (maske, razkuževanje), kot tudi vse predpise občine, navodila v zbirnem centru, zaposlenih ter ostalih prisotnih oseb, ki bodo po potrebi skrbele za nemoteno oddajo odpadkov v zbirnem centru. Za upoštevanje navodil se vam že vnaprej zahvaljujemo in vas prosimo za potrpežljivost, saj lahko zaradi upoštevanja navodil v povezavi z epidemijo COVID-19 prihaja do čakalnih vrst za oddajo odpadkov. Zaradi navedenega predlagamo, da zbirni center za oddajo odpadkov do nadaljnjega uporabljate zgolj v nujnih primerih.

Vse dodatne informacije najdete na naši spletni strani www.saubermacher.si, na tel. št. 02-620-23-00, lahko nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas obiščete na naslovu Spodnji Porčič 4a, 2230 Lenart v Slovenskih goricah ali na Ulici Matije Gubca 2, 9000 Murska Sobota.

S spoštovanjem,

Vaš Saubermacher Slovenija d.o.o.

Spletna stran Občine Sveta Ana uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih