Saubermacher obvešča uporabnike

DELITEV TIPIZIRANIH VREČ ZA ZBIRANJE ODPADKOV

V mesecu marcu 2021 bomo na območju občine Sveta Ana uporabnikom razdeljevali tipizirane vreče za zbiranje mešane embalaže za uporabo v naslednjih 12. mesecih.

Prav tako bomo tistim uporabnikom, ki so do njih upravičeni, razdeljevali tudi tipizirane vreče za zbiranje mešanih komunalnih odpadkov in papirja.

Vreče se bodo razdeljevale na naslov posameznega prevzemnega mesta in jih bo v imenu podjetja Saubermacher Slovenija d.o.o. razdeljevala Pošta Slovenije d.o.o.

Vreče se bodo dostavile na način, da se bodo odložile v ali ob hišni predalčnik za prevzem poštnih pošiljk. V kolikor jih v ali ob hišni predalčnik ne bo mogoče odložiti se jih bo odložilo na drugo primerno mesto (npr. na policah, pred vhodnimi vrati, na ograji…), zato v tem času bodite posebej pozorni na dostavo vreč.

Reklamacije v zvezi z dostavo vreč bomo obravnavali in sprejemali najkasneje do konca meseca aprila 2021.

Tipizirane vreče, ki jih boste prejeli, se lahko uporabljajo izključno za zbiranje tistih vrst odpadkov katerim so namenjene, njihova uporaba pa je že vključena v mesečni strošek ravnanja z odpadki. Odpadkov, ki niso odloženi v tipizirane zabojnike ali vreče, ampak so npr. odloženi v druge vreče za odpadke, prosto postavljeni/odloženi ob zabojniku, v skladu s predpisi namreč ne moremo prevzeti.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na 02-620-23-00 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

Spletna stran Občine Sveta Ana uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih