NASTALA DELA NA 10. MEDNARODNI LIKOVNI DELAVNICI ZA MLADE NA OGLED TUDI PRI SVETI ANI

Galerija Krajnc in Likovno društvo Lajči Pandur iz Lenarta v mesecu juliju zdaj že tradicionalno organizirata mednarodno likovno delavnico za mlade, ki jo skupaj s strokovnimi sodelavci vodi g. Konrad Krajnc. Delavnica poteka na otoku Krku in nosi simboličen naslov: »Oljka nas vodi v mir in povezovanje.« Tema lanske 10. jubilejne delavnice je bila: »Morje in Istra v mojih očeh«.

Kot je povedal g. Konrad Krajnc, so bile slike ob zaključku delavnice razstavljene v kulturnem domu Županje-Dobrinj na otoku Krku, nato v njegovi galeriji v Lenartu, od danes naprej pa so na ogled tudi v Avli Antona Fašinga, pri Sveti Ani. Na delavnici sta sodelovali učenki iz OŠ Sveta Ana Lara in Sara Majer, ki sta se današnje otvoritve udeležili skupaj s sošolci in sošolkami iz svojega razreda. Otvoritve razstave so se udeležili še učenci nekaterih drugih razredov in otroci iz vrtca, ki so z navdušenjem opazovali pisanost slik s spomini na morje ter njegovo podvodno pestrost.

Razstava bo na ogled do 16. julija 2016.

Vljudno vabljeni k ogledu!

 

Spletna portal Občine Sveta Ana uporablja samo NUJNE piškotke, ki so potrebni za delovanje spletne strani. Več o piškotkih